Известие

Collapse
No announcement yet.

Централно- не реагира

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Централно- не реагира

Здравейте,
    днес ми отказа централното. Нито с дистанционното нито с ключа. Когато натисна дистанционното се включва само алармата и колата остава отключена. На няколко пъти преди време ми е правила номер да се ще да се отключи, но никога до сега не е било така. Да не би да е нещо бушон или незнам...?
    Прегледах търсачката, но точно такъв проблем не срещнах.
    Ако някой знае ще бъда благодарен да сподели.
    Алфист по душа и сърце!
    В търсене на 147
    Пежо 206 '02 - продава се!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

и а мен така веднъж ми се случи и след като дадох на контакт и върнах,извадих ключа и вече всичко беше наред!
    Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

На мен като не ми се е заключвала, а алармата ми се включваше отворих и затворих всички врати и багажника и се оправи. Звучи доста просто, ама пробвай
      156 1.8 TS 98

Comment

при мен тоа става когато има нещо отворено докато заключвам.за да го оправя просто давам на контакт и сичко е "бомба"
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

и а мен така веднъж ми се случи и след като дадох на контакт и върнах,извадих ключа и вече всичко беше наред!
          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO
            Оправи се да! Благодаря много на всички за отговорите

Интересно защо когато дадеш на контакт и се оправя?!?!
            Алфист по душа и сърце!
            В търсене на 147
            Пежо 206 '02 - продава се!
            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

според мен самата аларма (ако на всичкини е еднаква-българска,както са болшенството вече) прави някъкви мизерий!И явно след като даде на контакт и самия компютър нещо я рестартира!
              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

няма нищо общо! аз нямам аларма! с имобилайзера съм си.просто системата рестартва
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

абе бях чел в една тема (не помня точно коя) че на 156 някъде около таблото с бушончетата можело да си включваш и изключваш алармата посредством ключа....
                  нещо подобно на това за еърбеците....някой запознат ли е по подробно със схемата ?
                  Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                  Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                  Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                  Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                  Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

има едно малко ключе. отваряш един капак до лявото си коляно и гледаш вътре има някви лайна и там е заводската аларма. вкарваш и въртиш.
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от vovata
                      Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                      Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                      Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                      Alfa Romeo 146 ti

Comment

имах същият проблем днес и с отваряне и затваряне на вратите нещата се оправиха viva la търсачката!!
                        Alfa 156 SP3 2.5l V6 24V Eibach Pro NOVITEC Exhaust Momo Leather Kenwood Alpine DLS

Comment

И аз го имам този "проблем", след даване на контакт се оправя.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                          X